Programok

Ha szeretnéd jobban megérteni, hogy mi zajlik a gyermekedben, ha az otthoni mintákat levetkőzve tudatosabban nevelnél, ha nyugodtabb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb családi életre vágysz, ha hosszú távon hatékony, szeretetteljes és határozott eszközöket keresel, egy szóval, ha szeretnéd jobban megismerni a Pozitív Fegyelmezést, akkor várlak sok szeretettel bármelyik Pozitív Fegyelmezés programon!

Pozitív Fegyelmezés Tanácsadáson

ahol megkeressük a megoldást a legégetőbb helyzetekre


Pozitív Fegyelmezés Miniworkshopon

ahol gyorsan, akár gyerekkel együtt kaphatsz eszközöket egy-egy konkrét témában


Pozitív Fegyelmezés Szülőtréningen

ami eszközöket ad egy békésebb és örömtelibb családi élethez


Pozitív Fegyelmezés Magánworkshopon

ahol úgy válhatsz még jobb szülővé, ahogy az Neked a legkényelmesebb

Szerintem egy gyereknek kellenek határok. Akkor ez nem nekünk való?

De igen! A Pozitív Fegyelmezés nem engedékenység! Arra tanít, hogyan légy egyszerre határozott is és kedves is, hogyan szabj határokat szeretettel, hogyan tanítsd és hogyan támogasd a gyerekedet abban, hogy jól tudjon viselkedni.

Hány éves kortól lehet ezt használni?

A Pozitív Fegyelmezés a kölcsönös tiszteletre épül, alapelvei minden emberi kapcsolatra érvényesek, eszközeit ezért születéstől kezdve felnőtt korig alkalmazni tudod. Sőt, a felnőttekkel való kapcsolataidban; pároddal, családoddal, kollégáiddal, főnököddel és beosztottaidban is kamatoztatni tudod a tanultakat.

A párom nem így nevel, akkor is van értelme?

Van. A Pozitív Fegyelmezés elsődleges célja, hogy hosszú távon értékes tulajdonságokat, készségeket taníts a gyermekednek, amik minden helyzetben segítik őt abban, hogy helyt tudjon állni. Ha a párod nevelési eszközei nem teszik ugyanezt, akkor még inkább hasznára válik, ha te alkalmazod őket. Ráadásul nagy az esély rá, hogy a sikereidet látva ő is egyre nyitottabbá válik erre.

Mi lesz a gyerekemmel az iskolában? Ott nem fognak vele finomkodni!

Már az iskolába is nagyobb önbizalommal, jobb konfliktusmegoldó készséggel, több nyitottsággal érkezik majd, ezért várhatóan könnyebben veszi majd az akadályokat és kevésbé viseli meg az iskolai környezet. Ha mégis nehezére esik a beilleszkedés vagy az elvárásoknak való megfelelés, akkor ott leszel te és a Pozitív Fegyelmezés eszközeid, hogy segíthesd őt abban, hogy megbirkózzon a nehézségekkel.

Én pedagógus vagyok, nekem is hasznos?

A Pozitív Fegyelmezés eszközei az osztályteremben is működnek. Sőt, arra is kidolgozott módszertannal rendelkezik, hogy hogyan tanítsuk a gyerekeket osztálytermi keretek között érzelmi intelligenciára és önálló konfliktuskezelésre, hogy ezek a csatározások ne a tanulástól vegyék el az értékes időt. Írj, ha szeretnél erről többet megtudni!

Ha nincs több kérdésed, jelentkezz! Ha van még kérdésed, akkor írd meg!