Pozitív Fegyelmezés Miniworkshop

Érdekel, hogy mi is ez az egész? Szeretnél megismerni engem, és a Pozitív Fegyelmezést, mielőtt elköteleződsz egy tréning iránt? Szeretnél hatékonyabban nevelni, de nincs annyi szabadidőd? Gyere el egy 2 órás, tematikus miniworkshopra! Akár gyerekkel is érkezhetsz, sőt, apát is elhozhatod, extra költség nélkül!

Témáink

Pozitív Fegyelmezés 3 év alatt

Hogy néz ki a Pozitív Fegyelmezés egy kisgyerekkel? Milyen hatékony, büntetés-, megszégyenítés- és megfélemlítésmentes eszközeink lehetnek egy szavainkat alig értő picivel? Miből ért egy kisgyerek, aki beszélni éppencsakhogy, vagy egyáltalán nem tud? Ezekre a kérdésekre kaphatsz választ ezen a kétórás mozgalmas, interaktív miniworkshopon.

Testvérkérdés

A jó testvérkapcsolat nem a szülő felelőssége, de a szülő javítani és rontani is tud rajta. A kétórás miniworkshop segít elkerülni a legjellemzőbb hibákat, és olyan eszközöket és kommunikációs technikákat ad a szülők kezébe, amikkel csökkenthető a testvérek közötti féltékenység és versengés, amivel javítani lehet a testvérek közötti viszonyt. 

Elhatároztam, hogy nem kiabálok

A miniworkshop témája a saját neveltetésünk mintáinak felülvizsgálata. Hogyan tudod levetkőzni ezeket a mintákat? Hogyan tudod megállni, hogy kiabálj, hogy eljárjon a kezed, hogy földbe döngöld, ha veled is ezt tették gyerekkorodban? Mit tehetsz, hogy kevesebbszer veszítsd el a türelmed? Mit csinálj, amikor mégis megtörténik? Hogyan biztosíts mégis kereteket?