Szívesen ajándékoznál családi békét? Megteheted!

A Pozitív Fegyelmezés hosszú távon hatékony, szeretetteljes mégis határozott eszközei nem legyőzik a gyereket, hanem  tanítják – a helyes viselkedésre, érzelmi intelligenciára, magabiztosságra, felelősségvállalásra… és arra, hogy képes kihozni magából a legjobbat. Az együttműködésetek alapja pedig a Ti kölcsönös tiszteletre, bizalomra és elfogadásra épülő szeretetteljes kapcsolatotok. Van olyan szülő, aki nem erre vágyik? És te most ezt adhatod neki ajándékba!

Ők már kipróbálták

Barbara

Szívből ajánlom Juli tanfolyamait! Boldogabbak és kiegyensúlyozottabbak a napjaink, mióta nála jártam!

Ágnes

Úgy tapasztalom, hogy viszonylag könnyen rá lehet kapni még azokra a technikákra is amelyek elsőre idegennek tűnnek. Juli kedves, vidám, ösztönző és határozott személyiségével kifejezetten élvezetessé teszi a tréninget.

Ajándékkártyák

2 órás tematikus mini szülőtréning, ami konkrét kérdésekre adja meg a Pozitív Fegyelmezés választ.  
3 témában: Nem akarok kiabálni!, Pozitív Fegyelmezés a legkisebbeknek, Testvérügy
A legolcsóbb miniworkshop áron – csak 3500 Forintért.

Konkrét helyzetek körüljárására, kérdésáradatok megválaszolására, csoportban nem szívesen megosztott helyzetek kezelésére, nevelési elvek közös nevezőre hozására.
Online, vagy (Budapesten belül) személyesen, 10000 Forintért

A Pozitív Fegyelmezés elveinek és eszközeinek megismerése és begyakorlása 8 órában – Budapesten kívüli egy vagy két alkalmas tanfolyamokhoz vagy a nappalidban tartott magánworkshopokhoz. 1000 Forint kedvezménnyel 17 000 Forintért

A Teljes Pozitív Fegyelmezés Szülőtréning – 52 kedves mégis határozott eszköz megismerése, begyakorlása, otthoni helyzetekben való alkalmazása. Budapesten és környékén, vagy saját szervezésű vagy magánworkshopokon. 2000 Forint kedvezménnyel 28 000 Forintért

Részletek

Online, nyomtatható formátum 

A névreszóló ajándék-kártyát e-mailben, nyomtatható formában kapod meg, így ha akarod, kinyomtathatod és a fa alá teheted.

2 évig érvényes

Az ajándékkártya az elkövetkező két év bármely meghirdetett Pozitív Fegyelmezés programjára beváltható. Ha most elfoglalt, vagy csak később lesz rá szüksége, akkor sem fut ki az időből

Rugalmasan beváltható

Minden ajándékkártya beváltható a rajta megjelölt, vagy annál alacsonyabb árú szolgáltatásra és beszámítható bármely magasabb árú meghirdetett, vagy saját szervezésű programra is.

Szeretnék egy ajándékkártyát